Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Sportief directeur Standard geeft uitleg bij ontslag Ferrera

Stijn Joris 15/09/16 – 09u47 © photo news. Standard doorzwom de voorbije weken opnieuw woelige wateren. Een hectisch einde van de transferperiode en vooral de trainerswissel Ferrera-Jankovic smeekten om tekst en uitleg. Sportief directeur Olivier Renard nam aan de vooravond van de eerste Europese clash met Celta de Vigo geen blad voor de mond. Laten we de koe maar meteen bij de horens vatten. Wat zijn de dieper liggende redenen voor het ontslag van Yannick Ferrera? “Het is mijn job om aan de directie door te spelen wat er in de kleedkamer leeft. Ik ving al een…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Sportief directeur Standard geeft uitleg bij ontslag Ferrera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *