Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Liverpool komt met blessure-update: Coutinho zal dit jaar niet meer in actie komen

Liverpool heeft voor de match in de League Cup tegen Leeds United een update gegeven over de blessure van spelmaker Phillipe Coutinho. De Braziliaan viel in de wedstrijd tegen Sunderland na een dik half uur spelen uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Liverpool komt met blessure-update: Coutinho zal dit jaar niet meer in actie komen

Liverpool heeft voor de match in de League Cup tegen Leeds United een update gegeven over de blessure van spelmaker Phillipe Coutinho. De Braziliaan viel in de wedstrijd tegen Sunderland na een dik half uur spelen uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Liverpool komt met blessure-update: Coutinho zal dit jaar niet meer in actie komen

Liverpool heeft voor de match in de League Cup tegen Leeds United een update gegeven over de blessure van spelmaker Phillipe Coutinho. De Braziliaan viel in de wedstrijd tegen Sunderland na een dik half uur spelen uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *