Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Vanhaezebrouck over falende zomertransfer: “Het is een fysiek probleem”

Hoe zou het nu zijn met Emir Kujovic? Het is een vraag die we weleens horen in en rond de Ghelamco Arena. Wel daarnet was hij op z’n eentje rondjes aan het lopen rond het Gentse trainingsveld. De spits is nog steeds niet uit de miserie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vanhaezebrouck over falende zomertransfer: “Het is een fysiek probleem”

Hoe zou het nu zijn met Emir Kujovic? Het is een vraag die we weleens horen in en rond de Ghelamco Arena. Wel daarnet was hij op z’n eentje rondjes aan het lopen rond het Gentse trainingsveld. De spits is nog steeds niet uit de miserie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vanhaezebrouck over falende zomertransfer: “Het is een fysiek probleem”

Hoe zou het nu zijn met Emir Kujovic? Het is een vraag die we weleens horen in en rond de Ghelamco Arena. Wel daarnet was hij op z’n eentje rondjes aan het lopen rond het Gentse trainingsveld. De spits is nog steeds niet uit de miserie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *