Arsenal-kapitein mag genomineerd worden voor meest hilarische kerstboodschap ooit

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Van Kerstmis vieren kan er bij de voetballers uit de Premier League weinig sprake zijn. Met Boxing Day staat altijd één van de mooiste momenten van het jaar op het programma. En Per Mertesacker? Die deed iets ‘geniaals’.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Arsenal-kapitein mag genomineerd worden voor meest hilarische kerstboodschap ooit

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Van Kerstmis vieren kan er bij de voetballers uit de Premier League weinig sprake zijn. Met Boxing Day staat altijd één van de mooiste momenten van het jaar op het programma. En Per Mertesacker? Die deed iets ‘geniaals’.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer