Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!Minister Koen Geens heeft een hart voor Beerschot, Anderlecht én de Rode Duivels: “Ik ben geen uitgekookte tacticus, maar als ik de Rode Duivels trainde op het EK…”

Koen Geens zette twee weken geleden zijn krabbel onder een intentieverklaring voor de oprichting van een Nationaal Platform om matchfixing in de sportwereld aan te pakken. De minister van Justitie blijkt een enorme voetballiefhebber te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minister Koen Geens heeft een hart voor Beerschot, Anderlecht én de Rode Duivels: “Ik ben geen uitgekookte tacticus, maar als ik de Rode Duivels trainde op het EK…”

Koen Geens zette twee weken geleden zijn krabbel onder een intentieverklaring voor de oprichting van een Nationaal Platform om matchfixing in de sportwereld aan te pakken. De minister van Justitie blijkt een enorme voetballiefhebber te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *