Minister Koen Geens heeft een hart voor Beerschot, Anderlecht én de Rode Duivels: “Ik ben geen uitgekookte tacticus, maar als ik de Rode Duivels trainde op het EK…”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Koen Geens zette twee weken geleden zijn krabbel onder een intentieverklaring voor de oprichting van een Nationaal Platform om matchfixing in de sportwereld aan te pakken. De minister van Justitie blijkt een enorme voetballiefhebber te zijn.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Minister Koen Geens heeft een hart voor Beerschot, Anderlecht én de Rode Duivels: “Ik ben geen uitgekookte tacticus, maar als ik de Rode Duivels trainde op het EK…”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Koen Geens zette twee weken geleden zijn krabbel onder een intentieverklaring voor de oprichting van een Nationaal Platform om matchfixing in de sportwereld aan te pakken. De minister van Justitie blijkt een enorme voetballiefhebber te zijn.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer