Op zijn 16e met grote trom naar Real Madrid gehaald, twee jaar later hebben geïnteresseerde clubs nog steeds twijfels bij ontwikkeling van wonderkind Martin Odegaard

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Real Madrid pakte in de winter van 2015 uit met de komst van de amper zestienjarige Martin Odegaard. De Madrilenen hoestten toen ruim 3,5 miljoen euro op voor het Noorse wonderkind, maar twee jaar later blijft het nog steeds opvallend stil rond hem.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Op zijn 16e met grote trom naar Real Madrid gehaald, twee jaar later hebben geïnteresseerde clubs nog steeds twijfels bij ontwikkeling van wonderkind Martin Odegaard

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Real Madrid pakte in de winter van 2015 uit met de komst van de amper zestienjarige Martin Odegaard. De Madrilenen hoestten toen ruim 3,5 miljoen euro op voor het Noorse wonderkind, maar twee jaar later blijft het nog steeds opvallend stil rond hem.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer