Preud’homme merkt nieuw fenomeen in Jupiler Pro League op: “Veel vroeger dan vorig jaar”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Het is dezer dagen ontzettend spannend in de Jupiler Pro League. Club Brugge prijkt aan de leiding, maar heel wat ploegen die play-off 1 willen halen volgen in het spoor van de trotse leider en regerende kampioen.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Preud’homme merkt nieuw fenomeen in Jupiler Pro League op: “Veel vroeger dan vorig jaar”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Het is dezer dagen ontzettend spannend in de Jupiler Pro League. Club Brugge prijkt aan de leiding, maar heel wat ploegen die play-off 1 willen halen volgen in het spoor van de trotse leider en regerende kampioen.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer