Vorige winter nog binnengehaald om Anderlecht helpen kampioen te maken, nu wenkt al een definitief vertrek

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

RSC Anderlecht gaat de komende weken op zoek naar enkele ontbrekende schakels om vol zijn kans te gaan in de strijd om de Belgische landstitel. Maar zelden bleken aankopen tijdens de winter een succes.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vorige winter nog binnengehaald om Anderlecht helpen kampioen te maken, nu wenkt al een definitief vertrek

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

RSC Anderlecht gaat de komende weken op zoek naar enkele ontbrekende schakels om vol zijn kans te gaan in de strijd om de Belgische landstitel. Maar zelden bleken aankopen tijdens de winter een succes.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer