D’Onofrio ziet Club Brugge niet als een eindstation voor goede vriend Preud’homme: “Daar is hij voor gemaakt”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Toen de Rode Duivels deze zomer op zoek gingen naar een nieuwe bondscoach, viel ook de naam van Michel Preud’homme. Zijn goede vriend Luciano D’Onofrio had de keuze voor MPH goed kunnen begrijpen.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
D’Onofrio ziet Club Brugge niet als een eindstation voor goede vriend Preud’homme: “Daar is hij voor gemaakt”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Toen de Rode Duivels deze zomer op zoek gingen naar een nieuwe bondscoach, viel ook de naam van Michel Preud’homme. Zijn goede vriend Luciano D’Onofrio had de keuze voor MPH goed kunnen begrijpen.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer