Strijd in de strijd om PO1? KV Mechelen legt zich niet neer bij scheidsrechterlijk geblunder, en dus is ook Racing Genk nog niet thuis

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Mechelen is niet van plan zich zomaar neer te leggen bij de beslissing van de Geschillencommissie Hoger Beroep van vorige week. Die oordeelde dat de wedstrijd tegen Racing Genk niet wordt herspeeld.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Strijd in de strijd om PO1? KV Mechelen legt zich niet neer bij scheidsrechterlijk geblunder, en dus is ook Racing Genk nog niet thuis

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Mechelen is niet van plan zich zomaar neer te leggen bij de beslissing van de Geschillencommissie Hoger Beroep van vorige week. Die oordeelde dat de wedstrijd tegen Racing Genk niet wordt herspeeld.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer