Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Daar komt Vanhaezebrouck: dit was niet om aan te zien, Europese ambities mogen opgeborgen worden

Sorry Nicolas Frutos, maar dit gaat niet volstaan om trainer van Anderlecht te blijven. Paars-wit speelde tegen – een matig – Celtic met de daver op het lijf. En ja, als je met schrik speelt, krijg je daarnaar beloond. Europees hoeft Anderlecht zich alvast niet al te veel illusies meer maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Daar komt Vanhaezebrouck: dit was niet om aan te zien, Europese ambities mogen opgeborgen worden

Sorry Nicolas Frutos, maar dit gaat niet volstaan om trainer van Anderlecht te blijven. Paars-wit speelde tegen – een matig – Celtic met de daver op het lijf. En ja, als je met schrik speelt, krijg je daarnaar beloond. Europees hoeft Anderlecht zich alvast niet al te veel illusies meer maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *