Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Zes PSG-spelers mogen uitkijken naar een nieuwe club, en de namen zijn niet min!

De hallucinante bedragen die PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi uitgaf aan Neymar en Mbappé blijven niet zonder gevolgen. Na een zoveelste berisping van de UEFA heeft de club beslist grote schoonmaak te houden. Enkele ronkende namen mogen vertrekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zes PSG-spelers mogen uitkijken naar een nieuwe club, en de namen zijn niet min!

De hallucinante bedragen die PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi uitgaf aan Neymar en Mbappé blijven niet zonder gevolgen. Na een zoveelste berisping van de UEFA heeft de club beslist grote schoonmaak te houden. Enkele ronkende namen mogen vertrekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *