Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

“Engeland maakt geen schijn van kans in finale tegen de Rode Duivels”

Mochten de Rode Duivels de finale bereiken op het WK en dan uitkomen tegen Engeland dan zijn de Engelsen bij voorbaat al kansloos. De Three Lions plaatsten zich zaterdagmiddag ten koste van Zweden, maar konden net als tegen Colombia geen verpletterende indruk maken. “Die kwalificatie verdient niet veel woorden meer. Hun eerste helft in de eerste groepsmatch tegen Tunesië was hun beste helft van het toernooi. Daarna is het alleen maar bergaf gegaan. Bondscoach Gareth Southgate zal nu heel populair worden. Ze zitten in de halve finales en dromen van de finale”, analyseerde Marc Degryse bij Sporza.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Degryse heeft dan ook geen schrik indien de Duivels het op 15 juli zouden moeten opnemen tegen de Engelsen. “Of Engeland nog een versnelling hoger kan schakelen? Dat zal nodig zijn. Mochten we dit Engeland tegenkomen in de finale, dan maken ze geen schijn van kans. Toch niet als ze op dit niveau blijven spelen. Ik vond hen echt niet goed.”

Het bericht “Engeland maakt geen schijn van kans in finale tegen de Rode Duivels” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *