Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Thibaut Courtois pikt beledigingen niet

Thibaut Courtois speelde lang voor de Londense grootmacht Chelsea. Deze zomer verruilde hij die club voor een avontuur bij Real Madrid. Die overstap ging niet zonder slag of stoot. Op een moment stuurde hij zelfs zijn kat naar de training. Een houding die allerminst in de smaak viel bij de supporters van de Londense club. Zij hebben het over verraad. De Rode Duivel is niet meer welkom en krijgt regelmatig minder fraaie berichten.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: Behaal de hoogste odds & win jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

“Dat maakt me triest, want ze kennen duidelijk de hele waarheid niet. In maart had ik de beslissing al genomen en ik dacht dat de club die zou aanvaarden. Omdat de transfer dan zo dicht kwam ging ik niet meer naar de training om de kern niet te storen. Ik wilde geen negatieve invloed hebben”, staat te lezen bij Goal.

De relatie met de fans is nu helemaal verbrod. “Dat is natuurlijk spijtig, want ik hou van Chelsea. Ik vond het geweldig om daar te spelen”. Courtois maakte het ook nog wat erger door het te hebben over het ‘hogere niveau’ op training bij Real. “Ik heb dat nooit zo bedoeld. Ik heb dat gezegd omdat het op onze training misschien nog iets sneller gaat.”

Het bericht Thibaut Courtois pikt beledigingen niet verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *