Anderlecht, le Standard, Bruges, Genk et Ostende confirment les perquisitions – 7sur7

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

7sur7

Anderlecht, le Standard, Bruges, Genk et Ostende confirment les perquisitions
7sur7
Les clubs de football du Club Bruges, Genk, Ostende et Anderlecht ont confirmé mercredi que des perquisitions ont été menées par le parquet fédéral mercredi matin dans leur club dans le cadre de l'affaire de fraude présumée dans le milieu du football ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer