Vraagtekens bij deze Rode Duivel: “Hij is eigenlijk drie jaar te oud”

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Bij Watford presteert Christian Kabasele dit seizoen uitstekend. Hij zag zijn prestaties beloond worden met een plek in de selectie van Roberto Martinez.

Eric Van Meir, zelf ex-international, vindt de selectie van Kabasele terecht. “Hij is de enige van deze vier (Boyata, Mechele en Denayer) die als linkerverdediger in een driemansdefensie uit de voeten kan. Hij speelt daar altijd bij Watford en dat is een voordeel,” citeert Het Nieuwsblad.

Maar een vraagteken is zijn leeftijd, Kabasele is er al 27. “Zijn nadeel als wissel op de toekomst is dan weer zijn leeftijd. Hij is eigenlijk drie jaar te oud. Als die anderen stoppen – in het geval van Vertonghen misschien pas na Qatar in 2022 -, dan is hij ook al 31 jaar.”

Het bericht Vraagtekens bij deze Rode Duivel: “Hij is eigenlijk drie jaar te oud” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer