Oranje-speler kraakt Roberto Martinez: “Ik háát hem echt”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Nederland speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Belgie. Één speler van de Rode Duivels had de pot graag willen winnen omdat hij nog een openstaande rekening heeft met Roberto Martinez. Het gaat om vleugelback Patrick van Aanholt.

Van Aanholt is momenteel een sterkhouder bij Crystal Palace en deed het ook bij Sunderland al uitstekend. Maar zijn carrière, die al op vroege leeftijd in Engeland begon, liep in eerste instantie niet van een leien dakje. “Ik werd destijds door Chelsea verhuurd aan Wigan Athletic, met Roberto Martinez. Ik háát hem echt. Ik stond eerst drie wedstrijden in de basis, daarna speelde ik niets meer”, klonk het bij Bij Andy in de Auto, een praatprogramma op Youtube van oud-speler Andy van der Meijde.

De back deed het in eerste instantie nochtans goed onder Martinez, maar daarna bleven speelkansen uit en dat woog ook mentaal op de Nederlander. “Alles ging goed, maar nadat ik met Jong Oranje weg was geweest, speelde ik niets meer. Martinez zei: je moet geduld hebben. Toen ging ik er met de pet naar gooien.”

Het bericht Oranje-speler kraakt Roberto Martinez: “Ik háát hem echt” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer