Nog geen Preud’homme-effect bij Standard: “Een groep heeft tijd nodig”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Na een knappe tweede plek vorig seizoen werd Standard naar voren geschoven als één van dé titelkandidaten dit seizoen. Zo is het voorlopig nog niet gelopen voor de Rouches. Maar bij Standard panikeert men nog niet.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Nog geen Preud’homme-effect bij Standard: “Een groep heeft tijd nodig”

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Na een knappe tweede plek vorig seizoen werd Standard naar voren geschoven als één van dé titelkandidaten dit seizoen. Zo is het voorlopig nog niet gelopen voor de Rouches. Maar bij Standard panikeert men nog niet.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer