Nog geen Preud’homme-effect bij Standard: “Een groep heeft tijd nodig”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Na een knappe tweede plek vorig seizoen werd Standard naar voren geschoven als één van dé titelkandidaten dit seizoen. Zo is het voorlopig nog niet gelopen voor de Rouches. Maar bij Standard panikeert men nog niet.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Nog geen Preud’homme-effect bij Standard: “Een groep heeft tijd nodig”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Na een knappe tweede plek vorig seizoen werd Standard naar voren geschoven als één van dé titelkandidaten dit seizoen. Zo is het voorlopig nog niet gelopen voor de Rouches. Maar bij Standard panikeert men nog niet.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer