Arsenal en Liverpool vechten beide om Belgisch toptalent van Club Brugge

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Zowel Arsenal als Liverpool willen een talent van Club Brugge aan hun opleiding toevoegen. Het gaat om de 18-jarige spits Cyril Ngonge.

Hij speelt momenteel in de beloften van Blauw/Zwart. Vooral in de UEFA Youth League maakte Ngonge al heel wat indruk; hij scoorde al 4 doelpunten in evenveel wedstrijden. Club Brugge lijkt de jonge Belg echter koste wat het kost te willen houden.

 

Het bericht Arsenal en Liverpool vechten beide om Belgisch toptalent van Club Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vanavond om 20.00uur staat de wedstrijd tussen AA Gent en Oostende op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 20.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!