Standard Liege President: “Vanheusden Is A Model Professional” – SempreInter (blog)

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


SempreInter (blog)

Standard Liege President: “Vanheusden Is A Model Professional”
SempreInter (blog)
Standard Liege president Bruno Venanzi has spoken on Inter owned loan player Zinho Vanheusden and his lack of playing time. “If we look at our defence, there are two good alternatives like Milos Kosanovic and Zinho Vanheusden behind the defensive pair …TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Standard Liege President: “Vanheusden Is A Model Professional” – SempreInter (blog)

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!


SempreInter (blog)

Standard Liege President: “Vanheusden Is A Model Professional”
SempreInter (blog)
Standard Liege president Bruno Venanzi has spoken on Inter owned loan player Zinho Vanheusden and his lack of playing time. “If we look at our defence, there are two good alternatives like Milos Kosanovic and Zinho Vanheusden behind the defensive pair …TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer