DIKKE KNAKEN VOOR DEMBELE! ‘Middenvelder vertrekt naar China!’

VOETBALWEDDEN? Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET.BE!!

Moussa Dembele vertrekt naar China. Hij gaat spelen voor Guangzhou R&F. Die club betaald 12 miljoen euro aan Tottenham Hotspur als afkoopsom. Dembélé kwam minder aan spelen toe bij de Spurs. De opeenvolging van blessures speelden de Rode Duivel parten.

VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

De Premier League leek te zwaar geworden voor zijn lichaam. Hij zet nu een stap terug op sportief vlak. Financieel gaat het de andere richting op. Dembélé zag bij zijn nieuwe club liefst 10 miljoen euro per jaar verdienen! Hij is toe aan zijn vijfde club in het profvoetbal na Germinal Beerschot, Willem II, AZ en Fulham.

Het bericht DIKKE KNAKEN VOOR DEMBELE! ‘Middenvelder vertrekt naar China!’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.TIP! WED en KIJK LIVE naar alle wedstrijden uit de PRO LEAGUE! ONTDEK HET HIER!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer