‘Groot probleem dreigt voor Club Brugge in Play-Off 1’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Op het moment zou Club Brugge de Play-Off 1 starten met slechts drie punten achterstand op koploper Genk. Toch zouden de Bruggelingen wel eens snel in de problemen kunnen komen. Er zijn namelijk defensieve problemen.

Het Nieuwsblad weet dat Club daar niet al te veel opties heeft, en Mechele blijft met een aanhoudende blessure kampen: “In principe blijft de driemansverdediging Poulain-Mechele-Denswil altijd staan als het trio fit is. Al knelt het schoentje daar soms. Mechele moest STVV al overslaan door een spierblessure en het blijft opletten met zijn schouder. Ook Poulain kampt soms met kwaaltjes. Indien er met die twee tegelijk iets gebeurt, wordt de spoeling dun.”

ZATERDAG MECHELEN – BEERSCHOT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE PROMOTIEKRAKER BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Ze hebben in Brugge ook weinig alternatieven. Achter Mitrovic en Decarli staan namelijk ook grote vraagtekens: “In principe zou Mitrovic opnieuw fit zijn tegen de Play-Offs, maar hij kon nog niet individueel op het terrein hervatten. Decarli sukkelt met een blessure en oogde tijdens zijn zeldzame optredens erg onzeker.”

Het bericht ‘Groot probleem dreigt voor Club Brugge in Play-Off 1’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer