Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

VANMIDDAG: Antwerp – Club Brugge (Play-Offs 22-04-2019)

Vanmiddag staat er weer een kraker op de agenda in de Play-Off 1. Om 14.30 spelen Royal Antwerp en Club Brugge tegen elkaar. Voor beide ploegen moet er gewonnen worden om nog een kans te maken op de titel. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens de bookmaker is Club Brugge de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Play-Offs live uit te zenden via hun website. Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers natuurlijk. Daarnaast bieden ze je na registratie ook een 200% tot 80euro welkomstbonus aan. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 euro en Unibet.BE stort er dan 20 euro bovenop. Of denk gelijk groot en stort 40 euro en dan storten ze er 80 euro voor je bovenop! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze wedstrijd!

Zie hieronder de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Royal Antwerp wint: 3,25
  • Gelijkspel: 3,60
  • Club Brugge wint: 2,20

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten voetballen? En hier je bonusgeld van bijvoorbeeld 80 euro voor inzetten? Dan zou je zomaar 80 x 3,60= 288,00 euro kunnen pakken! Zou dat even lekker zijn!

Het bericht VANMIDDAG: Antwerp – Club Brugge (Play-Offs 22-04-2019) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *