Club Brugge verbreekt transferrecord: “Een absoluut koopje!”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Club Brugge denkt uitstekende zaken te hebben gedaan met het binnenhalen van de spits David David Okereke. De spits uit NIgeria moet Wesley Moraes doen vergeten bij Blauw/Zwart en koste de club 8 miljoen euro exclusief bonussen. Op zich toch een risico, de speler had zich tot dusver enkel in de lagere reeksen van Italië al bewezen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Club volgde Okereke echter al een hele tijd en ook bij Smarterscout denkt men dat de West-Vlamingen een goede zaak hebben gedaan. Het online scoutings-tool nam het profiel van de spits onder de loep en stelde dat Blauw-Zwart met zijn transfersom van 8 miljoen euro een ‘absoluut koopje’ heeft gedaan. Okereke is immers sterk aan de bal, heeft een goede pass in de voeten en weet ook nog eens het doel staan. Afwachten of hij nu ook in België kan bevestigen.

Het bericht Club Brugge verbreekt transferrecord: “Een absoluut koopje!” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
VOORSPEL GRATIS WIE STRAKS HET EERSTE DOELPUNT MAAKT BIJ CLUB BRUGGE – ANDERLECHT EN WIN 20.000EURO!

GRATIS DEELNAME! ONTDEK HET HIER! facebook