‘Sevilla wil smaakmaker van Genk, maar bod is veel te laag’

Sevilla wil Genk beroven van één van haar smaakmakers. Het gaat om middenvelder Sander Berge. Dit weet Het Belang van Limburg te melden. De Spanjaarden hebben echter niet de middelen om Berge aan te trekken, want die kost 25 miljoen euro. Sevilla zou nog niet eens de helft bieden.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Voor ploegen als Brighton & Hove Albion en Sheffield United is die transferprijs geen probleem, maar Berge wil naar een betere club. De kans lijkt voorlopig groot dat de speler nog minstens een half jaar in Limburg zal blijven.

Het bericht ‘Sevilla wil smaakmaker van Genk, maar bod is veel te laag’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer