Zijn Standard Luik en Club Brugge weer in de race om deze doelman?

Zowel Standard Luik als Club Brugge zijn opzoek naar een keeper om de selectie wat te versterken. Beide zien in Jean Butez een prima optie. De Franse doelman – die naar Moeskroen kwam – wil graag weg, maar Moeskroen blijft 4 miljoen euro eisen. De helft daarvan gaat immers naar Lille OSC en Moeskroen kan het geld zeer goed gebruiken.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Standard en Club Brugge deden volgens onze bronnen beiden een bod van 2,5 miljoen euro, maar dat werd geweigerd. Een mooie som voor een doelman die nog maar één jaar op het hoogste niveau actief is. Butez wil zeer graag vertrekken, hij zag dat Moeskroen wél meewerkte aan een transfer van Mergim Vojvoda en Selim Amallah, en de kans is klein dat hij dit weekend in doel zal staan. Butez sukkelt met een ‘kleine blessure’ – net zoals bij Romelu Lukaku – en hij hoopt dat hij nog een mooie transfer uit de brand weet te slepen.

Het bericht Zijn Standard Luik en Club Brugge weer in de race om deze doelman? verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer