Club Brugge-speler verlaat Belgie en trekt naar Italië

Club Brugge en het Italiaanse SPAL hebben een akkoord bereikt over de transfer van doelman Karlo Letica. De Italiaanse eersteklasser maakte op zijn website officieel bekend dat het de Kroatische doelman voor een jaar huurt. In Brugge had hij na de komst van Simon Mignolet helemaal geen toekomst meer. SPAL bedong ook een aankoopoptie.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Het bericht Club Brugge-speler verlaat Belgie en trekt naar Italië verscheen eerst op Voetbal4u.be.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer