‘Jan Vertonghen in verband gebracht met opvallende transfer’

Jan Vertonghen is niet meer zeker van een basisplaats bij Tottenham Hotspur. Afgelopen weekend moest hij tegen Manchester City genoegen nemen met een plek op de reservebank.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Dat zou zeer tegen de zin zijn van Vertonghen, die mede daardoor ook in verband wordt gebracht met een verrassende transfer. Ajax-legende Sjaak Swart zou hem namelijk graag zien terugkeren naar Amsterdam: “Ik vind dat er nog iets bij kan. Eentje van twee meter achterin. Ik zou Jan Vertonghen halen. Het is een jongen die van Ajax houdt en hij staat er op het ogenblik niet in bij Tottenham.”

Of Spurs effectief zou willen meewerken aan een transfer, valt echter te betwijfelen. De kern van Tottenham is op zich niet al te breed en Vertonghen zal vermoedelijk niet via een achterpoortje willen vertrekken.

 

Het bericht ‘Jan Vertonghen in verband gebracht met opvallende transfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer