LASK-trainer verstuurt waarschuwing richting Phillipe Clement

Vanavond speelt Club Brugge haar eerste wedstrijd in het tweeluik tegen LASK Linz voor een plaats in de groepsfase van de Champions League. Blauw/Zwart is de de grote favoriet maar de trainer van LASK komt nu met een waarschuwing.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Bij Club Brugge zijn ze dan ook maar beter op hun hoede. Met Valérien Ismaël staat er een enthousiaste en competentie trainer aan het hoofd. Hij belooft Blauw-Zwart een warm onthaal. “Dit wordt een duel op het scherpst van de snee. De intensiteit zal nog hoger zijn dan tegen Basel. Toch mogen we onze eigen identiteit niet uit het oog verliezen en met vreugde en veel moed aan de match beginnen”, citeerde Sporza.

Tegen FC Basel werd twee keer gewonnen, Ismaël hoopt op eenzelfde scenario, hopend op een eerste overwinning in eigen huis. “We proberen net als tegen Basel een goeie uitgangspositie te verwerven in de heenmatch, om dan in de terugmatch in Brugge het onmogelijke te verwezenlijken.”

Het bericht LASK-trainer verstuurt waarschuwing richting Phillipe Clement verscheen eerst op Voetbal4u.be.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer