SUPERTIP: Livestream Anderlecht – Club Brugge | Pro League

Nog even en dan staat de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op de kalender. Om 18.00 uur vanavond zal er worden afgetrapt. Beide elftallen zullen er alles aan doen om hun beste spel op de mat neer te leggen. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens de bookmaker is Club Brugge de favoriet maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze kraker op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo! Daarnaast hebben ze speciaal voor deze wedstrijd een unieke promotie geregeld. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker en de minuut waarin dit gebeurt juist voorspeld, dan maak je namelijk kans op maar liefst 10.000euro! Ontdek het hier!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Anderlecht wint: 4,50
  • Gelijkspel: 3,85
  • Club Brugge wint: 1,76

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht SUPERTIP: Livestream Anderlecht – Club Brugge | Pro League verscheen eerst op Livestream Vandaag.



VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer