WOW! Pak maar liefst 10.000 euro met jouw voorspelling op Anderlecht-Club Brugge! (Meespelen is Gratis!)

Vanavond om 18.00 uur staat de kraker tussen Anderlecht en Club Brugge op de kalender. Speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 10.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht WOW! Pak maar liefst 10.000 euro met jouw voorspelling op Anderlecht-Club Brugge! (Meespelen is Gratis!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer