‘Gent betaalt een spotprijs voor sterkhouder Kums aan Anderlecht’

AA Gent haalde van de zomer Sven Kums op huurbasis terug van Anderlecht. Inmiddels hebben ze  de middenvelder definitief vastgelegd en ze blijken daarmee een goede zet te hebben gedaan. De middenvelder ontpopte zich dit seizoen tot een absolute sterkhouder bij Gent, dat dan ook graag langer verde wilde gaan met de middenvelder.

De Buffalo’s zaten deze winter rond de onderhandelingstafel met Anderlecht en vonden een akkoord over de middenvelder. Veel moet Gent ook niet betalen aan Anderlecht.

Zo meldt Sport/Voetbalmagazine dat Kums Gent amper anderhalf miljoen euro kost. Dat geld krijgt Anderlecht echter pas volgende zomer, wanneer de transfer ook officieel wordt afgesloten. Daarmee doet Anderlecht dus een groot verlies op Kums, waar het zelf om en nabij de zes miljoen euro voor betaalde bij zijn terugkeer naar België.

Het bericht ‘Gent betaalt een spotprijs voor sterkhouder Kums aan Anderlecht’ verscheen eerst op .Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer