‘Paars/Wit wellicht binnenkort drie internationals rijker’

Het zou zomaar kunnen dat Anderlecht binnenkort drie internationals rijker is. Deze week kwam Charles Akonnor, de bondscoach van Ghana, immers Neerpede bezoeken. Hij had er een meeting met Vincent Kompany, maar volgens La Dernière Heure was hij er vooral om te proberen om Derrick Luckassen, Francis Amuzu en Jeremy Doku te proberen overtuigen om voor het Ghanese land te kiezen.

Bij Luckassen, die de Nederlandse nationaliteit heeft, lijkt Akonnor het meeste kans te maken. De 24-jarige verdediger lijkt momenteel niet meteen uitzicht te hebben op een plaats in Oranje. Dat Amuzu en Doku (nu al) voor Ghana zouden kiezen lijkt dan weer weinig waarschijnlijk, aangezien de twee momenteel nog uitkomen voor de Belgische nationale U21.

Het bericht ‘Paars/Wit wellicht binnenkort drie internationals rijker’ verscheen eerst op .Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer