Dries Mertens gaat héél Europa rond met nieuwe godenstatus

Dries Mertens heeft met zijn goal gisteren tegen FC Barcelona geschiedenis geschreven. Hij maakte namelijk zijn 121ste goal voor Napoli. Dat doelpunt leverde hem lovende commentaren op in het buitenland, maar uiteraard ging ook zijn nieuw gevestigde record in Napels niet onopgemerkt voorbij.

Het record van Mertens gaat heel Europa rond. Van jeugdclub OH Leuven, over de Belgische pers, tot de Engelse BBC, allemaal hebben ze het over de nieuwe godenstatus van de Rode Duivel, die ook zelf intussen reageerde middels een Tweet.

Het bericht Dries Mertens gaat héél Europa rond met nieuwe godenstatus verscheen eerst op Voetbal4U.BE.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer