‘Inter Milan wil Romelu Lukaku aan absolute wereldster koppelen’

Volgens het medium Calciomercato heeft Inter Milan haar zinnen gezet op de komst van een wereldster. Ze willen namelijk Pierre-Emerick Aubameyang verleiden tot een komst. Momenteel is hij zelfs co-topschutter in de Premier League met 17 doelpunten.

De Gabonees is evenwel een andere type dan Martinez en zou op het eerste zicht toch eerder een echte concurrent worden voor Lukaku. Daar Martinez in zijn rol als tweede spits eerder een speler is die naar de bal toekomt, zoekt Aubameyang, net als Lukaku, eerder de diepte op. Bovendien zijn het twee types die steeds op vinkenslag liggen in de zestien. Rest ook nog de vraag of Arsenal zijn sterspeler zomaar zal laten gaan. Het contract van de aanvaller loopt wel af in 2021, waardoor The Gunners deze zomer ofwel lijken te moeten verkopen, of zijn contract verlengen.

Het bericht ‘Inter Milan wil Romelu Lukaku aan absolute wereldster koppelen’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer