Oud-ploegmaat Thibaut Courtois haalt uit: “Hij heeft een enorm ego”

Thibaut Courtois keept op het moment bij Real Madrid weer als vanouds. De doelman kent dan ook een prima seizoen. In Spanje werd hij de voorbij maanden dan ook langs alle kanten bejubeld. Maar blijkbaar is niet iedereen een even grote fan van onze landgenoot.

De 20-jarige Poolse doelman Marcin Bulka deelde bij Chelsea FC een tijdje de kleedkamer met de Rode Duivel. En in een interview met het Youtube-kanaal Foot Truck haalt hij de Limburger zwaar onderuit. “Hij heeft een enorm ego. Wanneer hij een blunder maakte ging hij altijd naar de trainer en zei hij: ‘het was de verdediger zijn fout, hij had dit of dat moeten doen, …’. Hij wou nooit accepteren dat het eigenlijk zijn fout was”, werd Bulka geciteerd door Goal.com.

Bij Chelsea werkte de Pool ook samen met Eden Hazard. Die heeft hij hoger zitten, al vond hij de aanvaller blijkbaar niet altijd even professioneel. “Hij houdt van hamburgers en pizza’s, ik zag hem de hele tijd in de pizzeria’s zitten. Hij geeft om niets anders dan het voetbal en een goede tijd te hebben. Bij Chelsea was dat geen probleem. Maar bij Real Madrid, zeker gezien zijn recente blessures, speelde overgewicht waarschijnlijk toch een rol.”

Het bericht Oud-ploegmaat Thibaut Courtois haalt uit: “Hij heeft een enorm ego” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer