Roberto Martinez laat zich uit over EK-kansen Eden Hazard

Eden Hazard kent een slecht debuutseizoen bij Real Madrid. Het wordt gekenmerkt door de blessure die de aanvaller heeft. Nu zit hij weer in de lappenmand met een enkelblessure waardoor hij misschien wel de rest van het seizoen zal missen.

Daardoor ontstaan er automatisch ook twijfels bij zijn fitheid voor het EK. Een afwezigheid van Hazard zou de kansen van de Belgen uiteraard een grote knauw geven. Maar bondscoach Roberto Martinez kijkt nog lang zo ver niet.

“Richting het EK moeten we nog niet denken. Hij moet de best mogelijke behandeling krijgen, enkel zo kunnen we hem zo snel mogelijk op het veld krijgen. Op dit moment maak ik me helemaal geen zorgen”, vertelt hij immers aan VTM Nieuws.

Het bericht Roberto Martinez laat zich uit over EK-kansen Eden Hazard verscheen eerst op Voetbal4U.BE.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer