‘Sint-Truiden dient bij de FIFA klacht in tegen Standard Luik’

Standard Luik zou creatief te werk zijn gegaan met de transfer van Junior Edmilson naar Al Duhail.Officieel verkocht Standard Edmilson voor amper 2 miljoen euro, waardoor het percentage van STVV neerkwam op slechts 320.000 euro.

Maar tegelijk sloot Standard ook een ‘samenwerkingsverband’ af met Al Duhail, waarvoor de Qatarezen zo’n 3,2 miljoen euro op tafel legden. Om te beginnen al een absurd bedrag, maar daarnaast werd het contract helemaal niet nageleefd. Zo zou Standard in januari 2019 op stage gaan in Doha, maar dat gebeurde niet.

STVV spreekt dus van een ‘verdoken transfersom’ van 5,2 miljoen euro. STVV had recht op een doorverkooppercentage van 40% en het stapt naar de FIFA, dat maakt Sport/Voetbalmagazine bekend. De Truienaars claimen dat ze nog 1,28 miljoen euro te goed hebben. Standard maakt zich volgens het betrouwbare weekblad weinig zorgen, bij STVV hopen ze dat de FIFA hen helpt.

Het bericht ‘Sint-Truiden dient bij de FIFA klacht in tegen Standard Luik’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer