Titel in mineur voor Club Brugge: “Kampioenengevoel helemaal weg”

Het coronavirus hakt er flink in in de wereld. Zo ook in het voetbal. Het is namelijk nog hoogst onduidelijk wanneer de competitie zal worden hervat. Dat is natuurlijk afhankelijk over het het virus verder evolueert maar er heerst ook verdeeldheid bij de clubs.

Een aantal ploegen hopen immers om de Play-Offs, al dan niet gedeeltelijk, nog af te werken. Anderen willen dan weer meteen een streep trekken onder het seizoen en pleiten zelfs om volgend seizoen met een competitie van 18 ploegen te werken. Ook over de titel bestaat nog geen duidelijkheid. Al lijkt niemand eraan te twijfelen dat Club Brugge, momenteel aan de leiding met vijftien punten voorsprong, de terechte kampioen zou zijn.

Maar als Blauw-Zwart straks de trofee overhandigd krijgt, zou het volgens analist Jan Mulder toch een titel in mineur zijn. “Club verdient het, iedereen gunt het hen. Maar wat is kampioen? Je wordt die laatste match op de schouders gedragen, dat gevoel zal helemaal weg zijn”, stelt de Nederlander bij VTM Nieuws.

Het bericht Titel in mineur voor Club Brugge: “Kampioenengevoel helemaal weg” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer