Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!VANAVOND: Livestream Barcelona – Villarreal (05-07-2020)

Vanavond 22.00 uur speelt Barcelona thuis tegen Villarreal. Barca moet winnen om Real Madrid te volgen in de competitie. Volgens bookmaker Unibet.BE is Barcelona de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Bundesliga, La Liga, Serie A, Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Barcelona wint: 4,35
  • Gelijkspel: 4,05
  • Villarreal wint: 1,78

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht VANAVOND: Livestream Barcelona – Villarreal (05-07-2020) verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *