Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!VANAVOND: Livestream Milan – Juventus (07-07-2020)

Vanavond 21.45 uur speelt Milan thuis tegen Juventus. Juve staat fier bovenaan in de competitie maar Milan zal haar best doen om te gaan winnen. Volgens bookmaker Unibet.BE is Juventus de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Bundesliga, La Liga, Serie A, Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Milan wint: 3,60
  • Gelijkspel: 3,50
  • Juventus wint: 2,28

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht VANAVOND: Livestream Milan – Juventus (07-07-2020) verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *