Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘AA Gent doet bod van vijf miljoen euro op spits uit Russische comeptitie’

Volgens diverse media heeft AA Gent haar pijlen gericht op Eldor Shomurodov. Er zou zelfs al een bod van vijf miljoen euro zijn gedaan op de 25-jarige speler van Rostov, waar hij afgelopen seizoen goed was voor 11 goals en 7 assists in 25 competitiewedstrijden.

De aanvaller, die door Rostov in 2017 voor amper 300.000 euro werd overgenomen van Bunyodkor, ligt er nog tot medio 2024 onder contract. Rostov zou niet genoegen nemen met vijf miljoen euro en zou tien miljoen wensen, wat te veel is voor de Buffalo’s. Daarom dat Umar Shadiq van Partizan Belgrado ook te duur uitvalt.

 

Het bericht ‘AA Gent doet bod van vijf miljoen euro op spits uit Russische comeptitie’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *