Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Emmanuel Dennis staat op het punt te vertrekken bij Club Brugge’

Volgens Het Nieuwsblad staat aanvaller op het punt om een transfer te gaan maken. Daarom zat hij gisteren ook niet bij de selectie voor het oefenduel tegen AA Gent. De voorbije weken was er sprake van Napoli en Engelse clubs, maar bij Club lossen ze helemaal niets.

Club lijkt zo één van zijn sterkhouders te gaan verliezen, maar daar staat wel tegenover dat de kassa flink zal rinkelen. Met minder dan 20 miljoen euro zullen in Brugge immers wellicht geen vrede nemen.

Het bericht ‘Emmanuel Dennis staat op het punt te vertrekken bij Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *