Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Lokeren-spits gaat voetballen in Azerbeidzjan’

Voormalig Lokeren-spits Yusuf Lawal gaat voetballen in Azerbeidzjan. Hij speelde drie jaar op Daknam nadat Lokeren hem in augustus 2017 opgepikt had bij 36 Lion FC, de Nigeriaanse club waar ook Imoh Ezekiel opgeleid werd.

De 22-jarige aanvaller kwam in die periode 22 keer in actie voor Lokeren en was daarbij goed voor vier assists. Nu kiest hij voor een avontuur in Azerbeidzjan. Lawal tekende immers een contract voor twee jaar met optie bij de lokale topclub Neftchi Baku. Bij die club komt hij onder meer Steeven Joseph-Monrose (ex-Kortrijk en -Genk) tegen.

Het bericht ‘Lokeren-spits gaat voetballen in Azerbeidzjan’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *