Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Arnaut Danjuma kan nu al nieuwe transfer versieren’

Afgelopen zomer verruilde Arnaut Danjuma Groeneveld Club Brugge voor Bournemouth. De Engelse club  betaalde maar liefst 18 miljoen euro voor hem.

De Nederlander kende een dramatisch seizoen en was vooral geblesseerd. Toch kon de speler ook niet overtuigen wanneer hij wel speelde, want in 14 optredens in de Premier League kon hij niet één assist leveren of niet één keer scoren.

Italiaanse media weten dat Danjuma Bournemouth, dat met één been in tweede klasse staat, al kan verlaten. Fiorentina en Torino zouden de international graag aan hun rangen toevoegen. Volgens Transfermarkt.nl bedraagt zijn marktwaarde nog maar 9,5 miljoen euro.

Het bericht ‘Arnaut Danjuma kan nu al nieuwe transfer versieren’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *