Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart uit mekaar’

Sportief gezien gaat het yannick Carrasco op het moment voor de wind hem, maar op privégebied loopt het momenteel iets minder. Zo meldt La Dernière Heure dat 26-jarige niet langer samen is met Noémie Happart.

De twee vormden nochtans al een vijftal jaar een koppel. In de Champions League-finale van 2016 gingen ze de wereld rond toen Carrasco na zijn doelpunt de tribunes invloog om Happart een zoen te geven. Anderhalf jaartje later gaven de twee mekaar ook het ja-woord. Maar nu zou het koppel dus op scheiden staan. Een oorzaak voor de vermeende breuk wordt niet gegeven.

Het bericht ‘Yannick Carrasco en ex-Miss België Noémie Happart uit mekaar’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *