Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘AA Gent en Lille verklaren elkaar de oorlog over Jonathan David’

Het Franse Lille zou bereid zijn om 25 miljoen euro te betalen voor Jonathan David maar in de ogen van AAA Gent is dit niet genoeg. Zij zouden inzetten op een transfersom tussen de 30 en 35 miljoen voor de aanvaller.

Een vraagprijs die niet alleen de entourage van David, maar blijkbaar ook diens potentieel toekomstige fans in Noord-Frankrijk te hoog vinden.

Op de sociale mediakanalen van AA Gent regent het dan ook reacties die oproepen om de polyvalente aanvaller te ‘verlossen’ uit de Ghelamco Arena, waarbij vooral de hashtag #FreeJonathanDavid trending lijkt. Een opdringerige invasie die de supporters van de vicekampioen op hun beurt dan weer niet bepaald kunnen smaken:

Het bericht ‘AA Gent en Lille verklaren elkaar de oorlog over Jonathan David’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *