Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Standard Luik baalt en liet zeven miljoen euro liggen’

Standard Luik bulkt niet van het geld en misschien dat ze daarom wel flink de balen in hebben van een gemiste transfer. Uche Agbo kon toen naar Torino, dat volgens La Dernière Heure een bedrag tussen de zes en zeven miljoen euro had geboden. Standard weigerde dat. Een pijnlijke fout, want Agbo kwam nadien plots minder aan spelen toe.

Hij werd daarom uitgeleend aan Rayo Vallecano, Sporting Braga en Deportivo La Coruna, maar hij speelde er niet goed. Deportivo had een aankoopoptie van één miljoen euro, maar door de degradatie lichtte het die niet.

Het bericht ‘Standard Luik baalt en liet zeven miljoen euro liggen’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *