Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Royal Antwerp laat nog een middenvelder vertrekken’

Het medium Het Laatste Nieuws weet te melden dat Yegor Nazaryna opweg is naar de uitgang bij Royal Antwerp.De 23-jarige Oekraïner werd het voorbije seizoen al uitgeleend aan Karpaty, waar hij met vijf goals en één assist in vijftien wedstrijden verdienstelijk presteerde. Een nieuwe kans bij Antwerp zat er echter niet in.

Antwerp heeft Nazaryna nu toestemming gegeven om te onderhandelen met Zorya Luhansk over een definitieve transfer. Er lijkt zo een einde te komen aan zijn avontuur in ons land, nadat Antwerp hem in januari 2018 weggehaald had bij Dnipro. Nazaryna kwam zeventien keer in actie voor de club.

Het bericht ‘Royal Antwerp laat nog een middenvelder vertrekken’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *