Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Paars/Wit kiest nieuw centraal duo na blessure Kompany’

Anderlecht moet haar defensie gaan aanpassen nu Vincent Kompany geblesseerd is. Hij staat enkele weken aan de kant en mist waarschijnlijk de start van de nieuwe competitie. Dus moet RSCA voorlopig een nieuw duo kiezen centraal in de defensie. Volgens La Dernière Heure zal de keuze naar alle waarschijnlijkheid vallen op een as Marco Kana-Elias Cobbaut.

Die laatste is immers bezig aan een sterke voorbereiding en doet het centraal veel beter dan als linksback. De jonge Kana benadert het profiel van Kompany dan weer het meest. Ook Derrick Luckassen is een optie, maar hij is voetbaltechnisch minder sterk dan Kana. Bovendien miste hij een tweetal weken van de voorbereiding door de aanhoudende onderhandelingen met PSV. Hannes Delcroix en Ognjen Vranjes worden louter bezien als back-ups. Die laatste zou overigens nog kunnen terugkeren naar AEK Athene.

Het bericht ‘Paars/Wit kiest nieuw centraal duo na blessure Kompany’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *